No connection to Metropolis grid

Taarna_Welles
Taarna_Welles
 Member edited August 24 in Technical Support
Tagged:

Hello Lena,


As you know I have the region Savvy on Metropolis.

Our router firewall passes ports 9000-9100 to our own server.

When we login we can connect fine to the home region of Metropolis.

But if we want to teleport to Savvy the teleport fails.

The opensim server software logs this message on each teleport :

 

2019-08-21 13:07:59,440 ERROR - OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer [BASE HTTP SERVER]: HandleRequest() threw exception

System.FormatException: Input string was not in a correct format.

   at System.Number.ParseSingle(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)

   at OpenMetaverse.Vector3.Parse(String val)

   at OpenSim.Server.Handlers.Simulation.AgentHandler.DoQueryAccess(Hashtable request, Hashtable responsedata, UUID agentID, UUID regionID)

   at OpenSim.Server.Handlers.Simulation.AgentHandler.Handler(Hashtable request)

   at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.HandleContentVerbs(OSHttpRequest request, OSHttpResponse response)

   at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.HandleRequest(OSHttpRequest request, OSHttpResponse response)

 

Since all settings on our side appear correct, we ask you to reports any problems or changed settings which may cause this behavior.

 

We look forward to your reply.

Best,

Taarna

Tagged:
Sign In or Register to comment.

Welcome

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions

© Copyright 2019 - Metropolis Metaversum
All times are GMT