Teleport to my region failing

DeeLisdun
DeeLisdun
 Member edited February 19 in Technical Support
Hi,

Ordered a region on friday, paid the invoice, and got access to it swiftly enough. I had some issues with rezzing (could not find asset) and TPs (no longer exists), but for the most part, my region worked as expected.

Now, trying to get to my region TP attempt apparently times out and i get a popup with: "Connection between viewer and destination region could not be established". Region appears  on  the map and looks normal. 

Region name: Vanitorium

What could be the problem and  how to fix it?

- Dee

Comments

  • Lena Vanilli
    Lena Vanilli
     Administrator
    Hello Dee,

    could you please try it again?

    Greetings, Lena

  • DeeLisdun
    DeeLisdun
     Member
    Hi Lena,

    Yes, it does seem to be working again. Jolly good, thank you!

    - Dee
  • DeeLisdun
    DeeLisdun
     Member
    ...and connection could not be established again.  :/

  • Lena Vanilli
    Lena Vanilli
     Administrator
    Huhu Dee,

    we got heavy traffic from a hacker site. Should be blocked now. Could you try, please?

    Greetings, Lena

  • DeeLisdun
    DeeLisdun
     Member
    Huhu Lena,

    Alles in ordnung. Good to know it's - hopefully - a temporary nuisance. :)

    - Dee
Sign In or Register to comment.

Welcome

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions

© Copyright 2018 - Metropolis Metaversum
All times are GMT